Röd ris med friterad kyckling på kurdiskt vis & ugnsbakad ratatouille
My Little Kitchen
My Little Kitchen
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 4 1 röster

Ingredienser

  • 2 lagerblad 1.5 Liter kokande vatten
  • Solrosolja
  • 4 dl Basmatiris (jag använder Indian gate classic)
  • 3 msk Solrosolja
  • 500 g Passerad tomat
  • Salt efter smak, (jag använder ögonmått men jag brukar ta ungefär 1.5 tsk beroende på hur mycket ris man gör)
  • Kokande vatten
  • 1 Lång och ganska så smal aubergine
  • 1 Grön zucchini
  • 1 Gul zucchini
  • 2 Paprikor i valfri färg
  • 1/2 Gul lök
  • 2 Vitlöksklyftor
  • 3 dl Passerad tomat
  • 2 tsk Olivolja
  • 1 tsk Oregano
  • 1 msk Timjan
  • 1 tsk Rosmarin
  • Salt och peppar.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.