)Krusbärssaft med röda krusbärca 3,5 l färdig saft2 kg röda krusbär2 liter vatten1 liten tsk rent vaniljpulverett knappt kg strösockerSkölj bären och lägg dem i en kastrull tillsammans med vaniljpulvret. 2 kg röda krusbär
Är två burkar, den ena med röd curry pasta och den andra med grön curry pasta. Den gröna är starkare än den röda, men man kan ju enkelt anpassa styrka genom hur mycket man har i
Som två stolta soldater i givakt, så står de nu där på bordet i sina vackert röda uniformer. Årets bärssaft blev gjord på röda krusbär med ett uns av vanilj och med recept inspiration från Monica Eisenmans blogg
Jag har bara en rödvinbärsbuske och den är ännu rätt så liten men jag fick iallafall ihop 1 liter när jag plockade häromdagen så det fick bli lite gelé av det. Ingredienser1 liter röda vinbär1 dl vattenca 8-9 dl socker per avrunnen liter saftKoka bär och vatten i ca 10 min, pressa bären mot kanten för att få ut så mycket saft som möjligt. 1 liter röda vinbär
RÖDA GRYTAN. Här har vi använt rikligt med tomat för att ge läcker färg och smak åt rätten. Man kan använda färska tomater när de är billiga, men annars går det bra med tomater på burk
För er som fortfarande har röda vinbär kvar eller för er som var smarta att frysa in några påsar, vill jag tipsa om att baka denna röda vinbärskaka som jag hittade inne hos Söta saker
Varva bär och socker i saftmajans silkorg. Lägg i myntakvistarna. Häll vatten i kokkärlet, ca 3 1/2 liter och sätt samman saftmajan enligt instruktionerna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.