Stek en råraka i taget när fettet i pannan blivit gyllenbrunt. Portionera ut rommen, gräddfilenoch rödlöken på rårakorna och garnera slutligen med citron och dill
200 g löjrom 6 fasta potatisar (stora) 1 rödlök 1 dl gräddfil smör och matolja, att steka i. 200 g löjrom 6 fasta potatisar (stora) 1 rödlök 1 dl gräddfil smör och matolja, att steka i
Stek i smör på medelhög värme tills varje råraka är gyllene och lätt frasig i kanterna. Stek baconet och servera rårakorna med bacon, en klick gräddfil, nyklippt gräslök och en slev löjrom
Då så, blir lite billigare så förstås om man kan ta bort löjrommen när man äter rårakamed barnen. En råraka ska vara riktigt krispig, creme fraiche fluffig och krämig
1Topping200 g löjrom 1 rödlök, finhackad 1 dl crème fraîche dill gräslök, hackad citron, i klyftor. 100 g Grana Padano, riven 500 g bakpotatis salt smör, till stekning
Topping200 g löjrom 1 rödlök, finhackad 1 dl crème fraîche dill gräslök, hackad citron, i klyftor. 100 g Grana Padano, riven 500 g bakpotatis salt smör, till stekning
Finhacka rödlök och gräslök och servera bredvid äggen medgräddfilochlöjrom. löjrom. Skala äggen försiktigt och stjälp sedan upp dem försiktigt på var sin tallrik
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.