4 tortillabröd1.
Smält smör i en kastrull och ha ner hackad lök, pressad vitlök och sambal oelek. Ha ner paprika och vita bönor och låt det fräsa upp. Tag sedan av kastrullen från plattan.
12. Pressa
saften av en halv citron och blanda med creme fraiche och kryddor.
13. Tina
och skala räkorna. Tärna avocado, halvera plommontomater och skölj machésalladen.
14. Värm
tortillabröden i microvågsugnen (max 30 sekunder). Lägg upp bönröra, räkor och grönsaker. Ringa över citronsåsen och rulla ihop. Ska wrapsen med ut? Rulla in dem i folie och packa ner.
Smaka av med salt och peppar. Plocka dillvipporna av stjälkarna och lägg i bägaren till mixerstaven. Vänd ner räkorna i peston och lägg i en glasburk med lock
1 dl crème fraiche 1 msk majonnäs 2 tsk senap 1 krm salt ca 2 msk hackad gräslök eller ca 2 msk röd lök 1 burk tonfisk i vatten, avrunnen 1 st paprika ca 12 centimeter gurka 2 st rektangulära tunnbröd 4 st blad av sallad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.