Nu är räkröran klar att servera på räkmacka, räksnittar, räktoast eller till bakad potatis. 4 msk hackad gräslök eller dill + någon kvist att garnera med
Testa då den här grymma räktoasten. Dela räktoasten och njut för det är så gott. Vid det här laget vet ni säkert att det äts en hel del räkor här hemma
Det är fredag och då kanske det vankas förrätt till middagen. Här kommer en klassiker i ny tappning. Toast Skagen i all ära, men ibland kan det vara roligt att variera den klassiska förrätten något
Kantskär brödet och stek gyllene på båda sidorna i en stekpanna med smör. Skala räkorna. Hacka ägget grovt och blanda med crème fraiche, dill och citronsaft
Kantskär brödet och stek gyllene på båda sidorna i en stekpanna med smör. Skala räkorna. Hacka ägget grovt och blanda med crème fraiche, dill och citronsaft
Bred majonnäsen på brödskivorna. Fördela ost, dill och räkor mellan bröden. Grilla i smörgåsgrill eller våffeljärn tills de blir gyllenbruna och osten har smält
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.