Räkröra och västerbottenpuffar.
Mårtenssons kök
Mårtenssons kök
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 350 g skalade räkor, tina gärna frusna i saltat kallt vatten med lite dill i
  • ½ fint hackad rödlök
  • 1½ dl majonnäs
  • 1½ dl kesella, 10%
  • 3 msk fint hackad dill
  • 1 msk riven pepparrot
  • och
  • salt och peppar
  • 60 st
  • 100 g smör
  • 3 dl vatten
  • 2 dl vetemjöl
  • 1 tsk paprikapulver
  • 3 ägg
  • 100 g riven västebottenost, eller annan smakrik ost
  • 5 minuter Våra fick stå inne i
  • 30 minuter innan de var klara

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.