11 dl
finhackade örter, till exempel oregano, timjan och gräslök
1400 g
skalade räkor
1 en
mixad sallad Pressa vitlöken och fräs den i olivolja i en liten kastrull. Tillsätt philadelphiaosten i klickar och mellangrädde. Rör med en trägaffel och låt såsen koka ihop i någon minut. Smaka av med vitt vin och örter. Pröva dig fram till hur mycket vin du vill ha i.
1 Avsluta
med att röra ner räkorna som bara ska bli varma. Smaka av med salt. Servera med pasta och en sallad.
Efter alla dessa kladdkakor var det riktigt gott med något osötat att stoppa i magen. ) Till middag i veckan serverades därför en kräftpasta med dill- och tomatsås
späd ev med lite mer vätska. Under tiden vispa ihop creme fraiche med kräftosten ooch hummerfond. Låt allt puttra ihop några minuter, späd ev med lite mer vätska (vatten eller mjölk//grädde/creme fraiche)
funkar även med räkor. Tillsätt kräftosten o saften från den halva citronen o låt puttra i 5 min , tillsätt resten utom kräftstjärtarna o smaka av med salt o peppar. Låt allt få små koka i 10 min medans pastan kokar, häll i kräftstjärtarna o rör om
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.