Blanda räkor, dill, citronsaft, majonnäs och crème fraiche. 300 g Räkormed skal. 120 g RuccolaSkala räkorna och hacka grovt. 1Lägg toast skagen på en bädd av ruccola och garnera med en citronskiva
Smaksätt med flingsalt, svartpeppar och några droppar citronsaft. Häll av räkorna och låt all vätska droppa bort ordentligt (man kan krama ur dem lätt)
Smaka av med salt. Skala räkorna. Toppa med Mörhultsröra, rödlöksringar, citronklyfta och en dillkvist. Bred smör på brödet och lägg på räkorna i en rejäl hög
Det bästa med heta räkor är att man själv bestämmer styrkan på dem. För att få mer smak på oljan är "Hemligheten" att man låter koka upp oljan med vitlök och chili och sedan kyla den
Börja med att skala räkorna. Har du martiniglas eller cocktailglas passar det bättre och är snyggare att servera räkcocktailen i dessa än i en vanlig liten skål som på bilden
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.