I veckan blev det den här goda indiskaquorngrytatillmiddag. Matlagning/Cooking. Känner att det är en perfekt matlåderätt att ha med sig när plugget börjar i höst igen
Bryn quornbitarna. Koka samtidigt upp pastan enl anvisningen på förpackningen. Skär tomaterna imindrebitar och tillsätt dem och resten av ingredienserna
Jag ber om ursäkt för en så himlahimlatråkigbild, men själva maträtten ser så tråkig ut att jag interiktigt orkade ta en finbild, plus att jag var väldigthungrigvidtillfället får jag väl erkänna
Efter den här veckans nyheter om IPCC-rapporten (från FNs klimatpanel) och den tydligauppmaningen om att vi behöver göra stora förändringari vårt sätt att leva känns det extra viktigt att minskaköttkonsumtionen och äta mer vegetariskt
Ris eller naanbröd (asgott bröd från indien som blir bäst om man bakar själv, men det går självklart strålande att köpa det i en affär också)Hacka lök, vitlök och chili
Quorn är en trevlig produkt tycker jag. Har mest blivit färs, men ikvällquornbitaristället. Quorn är bra om man vill äta mer vegetariskt, men fortfarande har lite svårt för att bara äta grönsaker
När grädden i kylen närmar sig "bäst före"-datumet och men bara inte kan lyckas göra av med den är ett bra tips att frysa in den och ta fram till nån gryta eller soppa när det blirtillfälle
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.