Själv hade jag i ärlighetens namn också behövt göra ett besök hos farbror tandläkaren, men med min tandläkarskräck så är det inte så lätt att "bara" ringa och boka tid
Börja med att strimla kycklingfilén och fräs den i en panna. är med. Man får den härliga smaken av curry samtidigt en liten sting av hetta (bara lite och inte mycket alls) på grund av ingefäran
Detta recept är något jag som icke-vegetarian skulle valt att göra med kyckling i vanliga fall men valde denna gång att för första gången köpa hem och testa quorn
4 1 mango eller fryst mango (1 mango motsvarar 125 g fryst mango) 3 tomater 4 salladslökar 1 msk olivolja 1 lime salt och peppar Lägg till i inköpslistan
Börja med att strimla kycklingfilén och fräs den i en panna. Man får den härliga smaken av curry samtidigt en liten sting av hetta (bara lite och inte mycket alls) på grund av ingefäran
Jag brukar servera den här couscousen med myntasås, röd sås, baba ganoush, hummus och ett orientaliskt tunnbröd (som vi brukar köpa på Maxi eller Willy´s)
Couscous med hjortfärsbiffar, äppeltsatsiki och tabouleh. På min arbetsplats pratas det ganska ofta om vad som lagats och jag blev nyfiken när de pratade om en äppeltsatsiki som tydligen var väldigt uppskattad
Skär ett snitt i kycklingfiléerna och fyll dem med kokosröran. (utseendet på fotot stämmer inte överrens med receptet, då vi inte riktigt gillade den versionen, så här nedan är ett recept vi prövat oss fram till som smakar betydligt bättre)
Nu när det börjar bli lite varmare ute så tycker jag det är himla gott med sallader igen. Den här kyckling- ochmangosalladen blev otroligt fräsch och god
Couscous med räkor och yoghurtsås är ett intressant och fantastiskt gott recept där du blandar nykokt couscous, stekta grönsaker, finhackad dill och skalade räkor i en stor skål
Sevans couscous går lätt att fluffa med en gaffel. Men även på sommaren får man variera sig och här hittade jag ett recept på couscous som smakar finfint till det grillade
Mangosalladmed gurka och krassePortioner. Skala och tärna mangon i lika stora bitar. Skala och dela gurkan på längden, kärna ur den och skär sedan i lika stora tärningar som mangon
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.