Tänk också på att de olika ingredienserna behöver olika tid för tillagning, så att du som här börjar med kött och lök, låter tomaterna puttra en stund innan du till sist lägger i gurka och kokt potatis
- Välj själv vad för tillbehör du ska ha till. Jag skrev recepten tillsammans, eftersom det var marinaden och dess spad från ugnen som blev grunden till såsen
Här ger vi recept på broccoli serverad med tvåolika såser - en kall och en varm. Koka broccolin knappt mjuk och varva den sedan med kött- eller fiskfärs i en form
Nästa dag tar du din deg och delar i två delar, kavlar ut en bit i taget. Grädda ca 15-20 minuter i ugnen, beror på vilken storlek och ugn du har men de ska ha fått en fin färg
Ramslökssoppa med (sparris och ) vitt vin2 scharlottenlökar alternativt3-4 vårlökar fräses en kort stund tillsammans med 1 vitlök i1-2 matskedar smör (ev
25-30 stycken. Låt småkoka under omrörning i ca 25-35 minuter. Lakritskola utan vitt socker 30-40st. Nu ska kolan koka minst i 25-35 minuter. 25-30 stycken
Preiss-Hennÿ. Jag har också lagt in tips och länkar till några passande recept som finns i bloggen. Tänk Alsace-köket som till exempel kryddiga korvar, gåslever och smakrika fiskrätter
Tant Gul | Välkommen att titta in i min fotoblogg om mat och vin…
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.