Quinoasallad med rostad grönkål och kokos samt asiatisk sej
lilla matdériven
lilla matdériven
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 port
  • ½ dl extra virgin olivolja
  • 1 tsk sesamolja
  • 2 msk ljus soja
  • 8 dl (ca 100 g) lätt packad grönkål, mittvenen bortskuren och skuren i mindre bitar
  • 3,5 dl (ca 50 g) stora osötade kokosflingor (OBS! om du bara hittar vanlig riven kokos använd bara 1,25 dl)
  • 2 dl quinoa, okokt
  • 600 g vit fisk
  • 2 msk sesamolja
  • 1 citron
  • ¼ tsk chiliflakes
  • flingsalt
  • 2,5 dl matlagningsyoghurt
  • 1 lime
  • 2 tsk honung
  • salt och peppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.