Trevlig tisdag på er och låt inte det gråa vädret tunga ner er. Visst börjar det klia lite i fingrarna att sätta igång med höstiga grytor och mustiga soppor, men det är augusti ännu och augusti för mig är sommar
Skär tomaterna i mindre bitar, skiva löken, hacka pistagenötterna grovt och blanda med quinoan. Ordförrådet har gått på semester så ni får hålla tillgodo med en bildkavalkad istället
Använd helst ekologiska rödbetor, nitrat halten är mycket lägre på dem än på vanliga rödbetor. Lägg på tallrikar och garnera medfetaostoch solroskärnor
Dock brukar polkabetor tappa sin fina färg när de tillagas vilket gör att de är allra tjusigast råa. ) Vit- och gulbetor bakades i småformar och toppades med syrlig citron, salt fetaostoch krispiga pumpafrön
Här i en finfin kombination medfetaostoch mynta som går att förändra. De har en magisk dragningskraft, det är sällan jag gär förbi grönsaksdisken utan att få med mig ett par påsar polka och gulbetor
Smula fetaostenoch tillsätt den tillsammans med kokosflingorna och solrosfröna. Rosta solrosfrön och kokosflingor i en torr stekpanna på medelstark värme
Semester och ledighet är lika med lååånga frukostar. Blanda crème fraiche med äggen. Smörj en brödform och häll ned lite skalade sesamfrön, då blir det lättare att få ut brödet när det är färdigt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.