En riktigt mumsig klassiker är Chevre Chaud - varm toast med getost, honung och valnötter. Torr och frisk med inslag av mineraler och nässlor, äpplen, citrus
En riktigt mumsig klassiker är Chevre Chaud - varm toast med getost, honung och valnötter. Torr och frisk med inslag av mineraler och nässlor, äpplen, citrus
lägg upp rödbetorna med nötter på tallriken tillsammans med den grtinerade smörgåsenToppa allt med ringlad balsamicocréme samt ev ytterligare lite ringlad honung och flingsalt
Gratinerad chèvremed valnötter och honung på ett grovt bröd. Och sallad till det. Förra veckan när min man var bortrest i jobbet såg middagen för mig ut så här
Hittade det här receptet i en Elle Mat & Vin. Toppa med blåbärsvinägretten och de varma valnötterna. Lägg brödskivorna på en plåt med en ostskiva på varje
Härligt färgsprakande och härligt nyttig är dagens vegorätt - en quinoasalladmed paprika, knipplök, sparris, vitlök och så en skiva gratinerad chèvre på toppen
En lyxig hittepå sallad med K's favoriter chevre chaud, rökt lax och blåbär. Perfekt med andra ord. Ta en skiva bröd och skär den i samma form som chevren
Gjorde en god sallad med majskycklingbröst och denna honungs- och senaps dressing. Hade gott lantbröd med hemmagjord pesto till och lite grissiniKycklingen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.