4 1/2 kruka oregano 1 vitlöksklyfta skal och saft av 1 citron (1 citron motsvarar 2 msk saft) 1 silverlök 250 g gula och röda körsbärstomater 4 msk olivolja salt och svartpeppar 2 pkt fetaost (à 150 g) Till servering bröd kalamataoliver Lägg till i inköpslistan Trött på att irra runt i butiken
Skär tomaterna i mindre bitar, skiva löken, hacka pistagenötterna grovt och blanda med quinoan. Ordförrådet har gått på semester så ni får hålla tillgodo med en bildkavalkad istället
Använd helst ekologiska rödbetor, nitrat halten är mycket lägre på dem än på vanliga rödbetor. Lägg på tallrikar och garnera medfetaostoch solroskärnor
Här får du ett lika lättlagat som gott recept på kolja medfetaostoch rostade betor. Det finns massor av olika fiskar att välja medan, somliga dyra och andra lite mer humana i pris
Här i en finfin kombination medfetaostoch mynta som går att förändra. De har en magisk dragningskraft, det är sällan jag gär förbi grönsaksdisken utan att få med mig ett par påsar polka och gulbetor
Smula fetaostenoch tillsätt den tillsammans med kokosflingorna och solrosfröna. Rosta solrosfrön och kokosflingor i en torr stekpanna på medelstark värme
Extra gott blir detta om man lägger först några ruccolablad ovanpå tomatröran och sen toppar bruschettan med ett parmachips, dvs parmaskinka rostad några minuter i ugnen (tills de börjar hårdna)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.