Quinoaplättarmed apelsintopping och pecannötter. Dagen började mysigt med födelsedagsplanering i mammas säng, med öppet fönster och kvittrande fåglar, och därefter åt vi en lugn frukost
Kanske kan det sitta fint med brunch i helgen eller helt enkelt bara en lite lyxigare frukost med nystekta plättar med kokos, kokosmjölk, vanilj och blåbär i
Dessa har en tydlig smak av quinoa och det passar bra med lite saltare tillbehör som cottage cheese smaksatt med örter, kanske några räkor, gräslök och gräddfil eller grönsaker och strimlad skinka
Servera medpäronsalsa och lite yoghurt. Fluffa upp quinoan med en gaffel. Päronsalsa. Garnera med mynta. Koka quinoan enligt anvisning på förpackningen
Men jag tyckte nästan degen blev smidigare med cocosmjöl. Gör Fikon- och Päronsalsan. Detta var första gången jag bakade med cocosmjölet och jag blev mycket nöjd
Byrackan – en gräslökskorv toppad med rödbetssenap, päronsalsa och sega äppelpinnar. Man kan smaksätta korv med massor av goda ingredienser och här finns all möjlighet att experimentera
Fikon- & päronsalsa. Funkar nog bättre som en ensamrätt, kanske med lite kallrökt lax till. Vispa ihop ägg och mjölk med lite salt och peppar och häll över
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.