I quinoabiffarna har jag lagt till riven parmesan - den ger inte bara massor av smak, utan hjälper dessutom till med att hålla ihop biffarna och ge dem den där lite krispiga ytan
När jag har mina detoxdagar är det här en maträtt som jag gärna äter- rent, lättsmält och gott. Biffarna går såklart också att variera i smak efter vad du har hemma och vad du uppskattar
På Saltå Kvarns hemsida hittade vi det här receptet på Quinoabiffar som verkade spännande att testa. Resultatet blev goda biffar, som dock hade ganska svårt att hålla ihop i stekpannan
Quinoabiffar 4 personer2 dl Quinoa2 ägg2 dl riven ost2 msk bovetemjöl eller maizena1 dl kvarg eller kasellasalt och pepparolja och smör till stekningLägg quinoan i en sil och skölj den med kokande vatten (detta för att få bort bitterämnen). Quinoabiffar 4 personer
Twitter2Facebook2Pinterest0Google+5När man väl vågar ta steget bortom ris och börjar utforska nya sädesslag är det först lätt att känna sig överväldigad av det stora utbudet
Goda biffar som blir bäst när dom steks riktigt frasiga i olja (nästan friteras)5 dl kokt Quinoa ekologisk så klart200 gr musselkött jag köper fryst från Chile2 st
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.