Här får ni ett recept på en jättegod tacosås som jag fick av en gammal kollega till mig. När ni väl äter denna sås så kommer ni inte vilja ha gräddfil mera
Taco omelett. Tacopizza. Tacopizza. 18 Maj 2017 /. 22. 27 /. Alla inlägg,. Recept. /. Permalink /. 0. 2 ägg5 msk grädde100 gram köttfärs1 liten röd lökPlommontomaterLite paprikaSpenatbladNågra skivor ostStek köttfärs och lök, krydda med kummin, vitlök och salt, hacka tomat och paprika och stek med köttfärsen, lägg i spenaten och rör om
Har ni inte ätit denna form av tacos förut, så är det hög tid att ni testar det nu. Taco- Enchiladas. Stek köttfärsen klar med tacokryddan enligt anvisningarna på påsen
Ovan på den så lägger du en rejäl matsked crème fraiche ovanpå färsen, gör likadant med tacosåsen. 1 dl tacosås chunky salsa (gärna het). 30 g tacokrydda
Dags för meat-free Monday igen. Häll i quinoan och låt sjuda tills allt vatten är borta. Blanda ihop den kokta quinoan, svampröran och dom mosade bönorna
Den innehåller bönor, grönsaker, lite tomatsås, ost och quinoa som nästan påminner om köttfärs här. Skölj quinoan ordentligt och koka den i vattnet tills all vatten har kokat bort
Koka quinoan enligt förpackningen. Blanda ihop quinoa, frönsmeten, mandelmjöl och solrosfrön. Quinoa/fröknäcke (1 plåt, ca 15 st). 3/4 dl quinoa (jag hade vit, men alla färger går bra eller en mix av dem)+1 1/2 dl vatten (eller som det står på förpackningen). 3/4 dl quinoa (jag hade vit, men alla färger går bra eller en mix av dem)+1 1/2 dl vatten (eller som det står på förpackningen)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.