Genom att koka quinoan ochbulguret direkt i tomatsåsen får du ett väldigt saftig och smakrik kolhydratskälla som inte kräver någon extra sås om du inte önskar det
Koka bulgur i vatten med buljong och salt. Bulgursallad. Finhacka vitlök och örter och blanda med oljan. Servera köttet med parmesankräm ochbulgursalladen
Så himmelens saftigt och smarrigt att jag blev förvånad själv, verkligen hur gott som helst. Smält kokosolja i en kastrull och blanda i mjölken, äppelcidervinägern och agave sirapen
Bladan samman couscous, apelsin, granatäpplekärnor och lax. Jag kan säga att jag är uppe vid denna tiden högst ofrivilligt och lider alla helvetes kval inombords, ungefär så i alla fall, men uppe är jag likväl och ska lämna barn på fritids/förskola och sedan styra kostan mot jobbet
Den innehåller bönor, grönsaker, lite tomatsås, ost och quinoa som nästan påminner om köttfärs här. Både maken och jag tyckte det var den godaste vegetariska maträtten på länge
Tillsätt quinoa, buljong, bönor, tomater, majs och kryddor. Måndagar är vegetariska dagar (meat-free Monday) och förra måndagen åt vi denna jättegoda gryta med mycket smak av vitlök, chili och majs
Lägg couscousen i en skål och krydda med mangocurry krydda och lite salt. Man får den härliga smaken av curry samtidigt en liten sting av hetta (bara lite och inte mycket alls) på grund av ingefäran
Lägg couscousen i en skål och krydda med mangocurry krydda och lite salt. Man får den härliga smaken av curry samtidigt en liten sting av hetta (bara lite och inte mycket alls) på grund av ingefäran
4 250 g färska bönor t ex haricots verts eller vaxbönor 1 broccoli à 250 g 1/2 - 1 röd chilifrukt 2 salladslökar 1/2 sats kyckling med sesam (se länk under steg 2) 2 msk rapsolja ca 4 dl kokt bulgur 1 riven vitlöksklyfta 1/2 tsk salt 3 msk japansk soja 1 msk sesamolja 1/2 dl sweet chilisås 3 ägg 1 msk sesamfrön 1 1/2 dl cashewnötter koriander Till servering limeklyftor Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Tärna paprikan, hacka purjolöken och skiva tomaterna, och blanda ner i bulgurn med oliverna. Koka bulgurn i vatten enligt anvisningarna på förpackningen
Efter det att paprikan blivit mjuk tillsätt bulgur, persilja, vegeta, paprikapulver. Värm olja i en kastrull och stek de i småbitar skurna vitlök och lök
Jag brukar servera den här couscousen med myntasås, röd sås, baba ganoush, hummus och ett orientaliskt tunnbröd (som vi brukar köpa på Maxi eller Willy´s)
Efter det att paprikan blivit mjuk tillsätt bulgur, persilja, vegeta, paprikapulver. Värm olja i en kastrull och stek de i småbitar skurna vitlök och lök
Couscous med hjortfärsbiffar, äppeltsatsiki och tabouleh. På min arbetsplats pratas det ganska ofta om vad som lagats och jag blev nyfiken när de pratade om en äppeltsatsiki som tydligen var väldigt uppskattad
Koka bulgur i vatten och buljongtärning. Här kommer en kär gammal vän, den färgglada bulgursalladen. Sen blev det kafémat och det gör aldrig saken bättre
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.