Så här gör du Skala päronen och skär i stadiga bitar. Skär osten i bitar och fördela på päronen. Spara recept Kommentera Skriv ut Dela E-post Pinna 7 4 päron. 100 g brieost
Fisken serveras medbalsamicorostade rödbetor en len getostkräm och såklart granatäpple. När man rimmar betyder det att man lägger fisken i vatten blandat med salt
Servera med lite sallad, strö över flingsalt och ringla över valnötsolja. 150 g brieost. Koka rödbetorna i saltat vatten tills de är mjuka, tiden varierar och det kan ta upp emot en timme
Lägg upp pastan i en djup tallrik och toppa med stekt brie,päron & valnötter. Skiva päron i tunna skivor och stek på medelvärme några minuter på varje sida
Blanda sallad, rårivna rödbetor, päron, bacon och valnötter i en salladsskål. Rödbetan ger en extra färgklick, struktur och bidrar med nyttiga näringsämnen
Rödbetor med fetaost & rostade solroskärnor4 portioner600g färska rödbetor200g fetaostca 100g solroskärnoren knippa gräslök, hackadolivolja, salt, pepparRosta solroskärnorna med lite salt i en stekpanna, ställ åt sidan
Utmaningen i Master Chef gick ut på att göra en perfekt quiche Lorraine, d. Dels brukar jag inte lyckas så bra med degen och så brukar jag ändå skala bort kanten när jag äter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.