Den är både besk och söt på samma gång, och den blir väldigt fin och somrig medruccolan. Det var dock med skinka i den pajen, så jag gjorde den vegetarisk och lite egen
Omelettrulle med rökt skinka, pepparrotsost ochruccola. Både omelettrullen och frukostplättarna kommer ifrån “Höst med LCHF” bilagan man kunde köpa med Expressen förra veckan, många bra recept däri
Gott med kombinationen av salt och sötsyrligt. Lägg upp på ett fat med färsk sallad. Salta och peppra. Lägg på osten och stek en stund, vänd sedan och stek på andra sidan också - jag tog ett till papper och vände med papper och allt
Tillsammans med några nävar ruccolaoch lite äggstanning blev det en jäkligt god paj. Blanda ihop äggen och grädden, krydda lite lätt med salt och svartpeppar, och häll sedan äggstanningen över fyllningen i pajskalet
Lägg i fårost, på med kryddor och vitlök, upprepa tills burken är full. Dela fårosten i långa stavar, krossa kryddorna i en mortel och dela vitlöksklyftorna i bitar
Jag är verkligen glad i medelhavssmakeroch har alltid ett (eller två. Servera med potatisklyftor. Smula fetaosten över kycklingen och strö över ruccolan, häll över dressingen
Blanda spaghettin med såsen och tillsätt citronsaften och hälften av rucolan. När vitlöken börjar få färg tillsätts räkorna, som får fräsa med någon minut
Ikväll när vi grillade så gjorde jag en sallad till medruccola, jordgubbar och grillad halloumi. Ringlade över crema di Balsamico och stödde över lite flingsalt
Salladen med krispig bacon och knapriga rostade valnötter fungerade jättefint ihop med ädelostsåsen. Vänta tills innan servering innan du blandar den med salladen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.