Quesadillas med ost och spenat
Svt
Svt
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • mellanstora tortillabröd
  • 1 färsk babyspenat
  • 1 riven ost (gärna cheddarost)
  • 1 färska jalapeños eller 1 dl inlagda (valfritt)
  • 1 rapsolja till pensling
  • 1 tomater
  • 1 rödlök
  • 1 koriander
  • 1 grön chili
  • 1 lime
  • 1 saltQuesadillasVärm ugnen till 225 grader, över och undervärme.Pensla en ugnsform med rapsolja.Grovhacka spenaten och blanda med riven ost.Dela tortillabröden i mitten. Lägg ost och spenat på tortillabröden, toppa med jalapenoskivor och vik ihop brödet. Pressa ihop brödet med handen.Lägg på plåten och fortsätt med samma procedur tills du har använt upp alla bröd och fyllning.Pensla ovansidan av bröden med rapsolja.Baka frasiga och gyllene mitt i ugnen i ca 12–15 minuter. Lite av osten kommer att flyta ut på plåten, peta tillbaka det i bröden. Servera kalla eller varma.Pico de galloHacka grönsakerna fint. Blanda med limejuice och salt. Servera!

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.