Quesadillas är ett väldigt bra påfund och inte minst användningsområde för överblivna tortillabröd. Blanda ner kycklingen och smaka av med salt, svartpeppar och lite körvel
Det var även väldigt bra mat för barnen då det är enkelt att äta med händerna . Igår blev det denna goda kombination - kyckling, getost, honung och basilika
Inlägget Quesadillasmedkyckling/quorn dök först upp på ZEINAS KITCHEN. Jag serverar mina quesadillasmed guacomale, salsa, nachochips och sallad, sååå gott
Ikväll blev det en enkel quesadillasmedkyckling, bacon, dijonsenap, tomat, basilika. Eftersom mannen är på resande fot, blir det lite si så där med maten…ett som är säkert är att det ska iallafall gå fort
Tänkte jag skulle visa hur vi gör en av våra favoritmiddagar - mexikanska quesadillasmedkyckling. Tråkigt men välbehövligt med tanke på hur torrt det är i skog och mark, gräsmattorna häromkring lyser lika gult som trädkronornas blad
Skär kycklingen i små fina tärningar och sedan stek tillsammans med smör eller olivolja. röd balsamvinäger och pressar i vitlöksklyftan, krydda sedan med basilika och salt och peppar, häll även i en klick gräddfil eller Cream fraiche för en krämigare konsistens och låt puttra en liten stund och ta sedan bort från plattan
Smaka av med salt och peppar. Strimla kycklingen fint och skiva vitlöksklyftorna. Värm en stekpanna med oilja och stek tortillabröden tills osten smält och bröden fått färg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.