Läggtillbaka allt ipannanoch smaka av. Stekt äggochinlagda rödbetor är obligatoriskatillbehör. Pyttipanna med kryddig korv, rotfrukter, svamp, bacon ochpersilja
Stek äggeni smör och olja. Tillsätt först grönkål och sen zucchiniipytten. Tillsätt svampen ipytten. Stek det hackade frasigtoch gyllene i rapsolja samt hälften av smöret i en stor stekpannatillsammans med torkad timjan
Idagblir det grön pyttipanna med picklad rödkål tillmiddag hos oss. Vanligtvis brukar man väl göra just pytt på rester fast jag brukar hinna äta upp mina rester till lunch och står alltid utan till just middagen
Garnera pytten med resten av myntan och servera tillsammans med äppelmyntayoghurt. Stek potatiseni smör-&rapsolja i en stor stekpanna på medelvärme tills den blir nätt och jämt mjuk
Blanda samman och värm allt istekpannanoch stek äggi en annan. Häll upp på ett fat, torka ur stekpannan med papper och bryn hallouminoch fläsket i resten av smöret
Fräs vitkålenochchampinjonernai en stekpanna med smör eller olja så att vitkålenblir mjuk. Vi serverade pannan med spagetti, men den kan säker göra sigfint som tillbehörtill kött/fågel- eller fiskrätter också
Stek kycklingi en panna, pressa ner vitlökoch salta och peppra. Barnen är uppväxta med pesto och det finns så många olika slags maträtter man kan göra med pesto
Lägg de hackade äggeni botten på formen. Jag har bara läst litekring det, ochpåminnermigom en kost jag åt för några år sedan, och som faktisktsatte resultat i att jag mådde otroligt bra, ochfaktiskt tappadenågra kilontill på köpet
Grovriv osten och hacka äggenismåbitar. Finhacka den gula löken och skär skinkani små tärningar. Fräs det skurna i en rymlig kastrull så de får lite färg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.