Mycket god vegetariskpyttipannamed curry och kikärtor. Lägg upp pyttipannan på en tallrik. Stek potatiseni smör och olivoljai en stor stekpanna på medelvärmetills den blir nätt och jämnt mjuk
Den stora vinstenmed hemmagjord pyttipannaliggeri valet av ingredienser. Påsen liggeri frysen och väntar på att få slängas ner i en långpanna och ätas i stora tugga tillsammansmed ägg, inlagda rödbetor och ketchup
Pyttipanna är en god vardagsrätt som går att variera efter smak och tycke. Korv, plasternacka, morot, majs, paprika ja det mesta går att blanda ipytten
Servera till exempel med stekt ägg och sallad, och kanske lingon. Smaka av med salt och peppar. Tillsätt hackad lök och korvslantar eller tärningar av kött
Låt din mat vara din medicin, och din medicin vara din mat
Pyttipannamedkryddig korv, rotfrukter, svamp, bacon och persilja. Pyttipanna är ju den ultimataskafferirensningsmiddagen, så det är klart att det blev en pytti förra veckan
Varje år när jag gör minskinka tänker jag på hur god den ska bliipyttipannan. Jag avslutar sedan med tärnad saltgurka som vänds ner efter att jag tagit ut pytten ur ugnen
Servera med stekt ägg och inlagda rödbetor. Smaka av med salt, peppar och worcestersås. Jag som annars föredrar pyttipanna som inte är gräddstuvad, tyckte faktiskt att denna var riktigt god
Tillsätt först grönkål och sen zucchiniipytten. Stek det hackade frasigt och gyllene i rapsolja samt hälften av smöret i en stor stekpannatillsammansmed torkad timjan
IngredienserPortioner. 4 1200 g stor potatis 3 stora gula lökar 600 g stekt eller kokt kött och korv 3 msk olja 3 msk smör salt och svartpeppar 1 kruka persiljaTillservering stekt ägg inlagda rödbetor saltgurka Lägg tilliinköpslistan
Idagblir det grön pyttipannamedpicklad rödkål tillmiddag hos oss. Grön pyttipanna. Servera gärna dinpyttmedpicklad rödkål och kanske lite bönor eller hummus för att få en komplett måltid
Överblivet stekt kött och potatisrester kan ju intebli annat än pyttipanna. Hur som helst, min kära vän Anna, som tog medsig köttet, hade nog räknat med en mindre armè till bords här så det blev en hel del kött över
Smält en klick smör istekpannantillsammansmedlite olja. Stek allt på medelvärmetills det fått fin färg, slå på gräddmjölken, tillsätt worscestersåsen, & några varv med pepparkvarnen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.