Ibland tycker jag det kan vara gott med en liten godsak till kaffet, bara den inte är för söt. Jag hittade på ett nytt godis på Paleo-vis i mitt arbete med recept till Restaurang PriMaten
Blanda all torra ingredienser i en bunke, rör ner äggen och kryddblandningen, blanda om väl. Idag får du ett av mina favoritrecept när det gäller Paleobröd, med mustiga kryddor och frukt
Varför jag kallar dom för paleokokosbollar är ju för att paleo tillåter lite mer torkade frukter som tex dadlar medans lchf-kosten inte gör det och det är därför min kost är något av en blandning av dessa två, att äta enbart lchf känns lite för strikt för min smak men alla är vi olika
Äkta hamburgare, det är det många som kallar sitt malda kött som läggs mellan två bröd. Många hamburgerfabriker blandar i en hel del andra tillsatser, ofta för att dölja smaken på färsen som inte alltid är av så hög kvalitet
Det blev grillmiddag ála pappa och efterätt ála Linda genom en blåbärspaj med nyplockade blåbär. Sista myskvällen hemma hos mina kära föräldrar innan jag imorgon tar mitt pick och pack och flyttar till England
Den hr varianten som jag gjorde igår är en variant på en paleokladdkaka som jag bloggat om tidigare, lite förändringar här och var, den här blev kladdigare vilket man ju vill ha
Banan, Lakrits & ChokladPaleo Cupcakes. Idag finns den endast till IPhone, så om du har en sådan, ladda genast ner den och gå in och kika på @fredriksfika och @madebymary
Allt det innehöll var smått galna mängder nötter och frön tillsammans med ägg och olivolja och ärligt talat lät det varken som om det skulle kunna hålla ihop, än mindre smaka gott
Idag hade jag skola på morgonen så behövde fixa något litet att ha med som fastabryt. Jag har börjar använda kokosgrädde från garant och gillar verkligen den
Jag håller på att skriva på en restuppgift till skolan. Paleokosten har gått helt ok på senaste tiden. När denna är inlämnad och klar kan nedräkningen mot examensdagen börja
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.