Punschparfait med havreflarn
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 3 äggulor
  • 13 msk florsocker
  • 1 ca 180 g likörfyllda praliner
  • 13 dl grädde
  • 175 g smör
  • 11 dl strösocker
  • 11 dl havregryn
  • 11 dl vetemjöl
  • 11,5 msk mjölk
  • 11,5 msk ljus sirap
  • 10,25 tsk bakpulver
  • 1 färsk citronmeliss, för dekoration
  • 1125 g hallon
  • 1 Punschparfait3 äggulor 3 msk florsocker ca 180 g likörfyllda praliner 3 dl grädde
  • 1 Havreflarn75 g smör 1 dl strösocker 1 dl havregryn 1 dl vetemjöl 1,5 msk mjölk 1,5 msk ljus sirap 0,25 tsk bakpulver
  • 1 Servering färsk citronmeliss, för dekoration 125 g hallonPunchparfait
  • Vispa äggulor och socker poröst. Tillsätt chokladlikörpralinerna som krossats. Vispa grädden och blanda ner den i äggulesmeten. Häll massan i en form och frys minst 4-5 timmar. Havreflarn
  • Smält smöret i en kastrull. Stäng av plattan och ta av kastrullen. Rör ner socker, havregryn, vetemjöl, mjölk, sirap och bakpulver till en jämn smet.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.