Rör samman smör, florsocker och kakaopulver. Blanda ner kexsmulor. Rör tills allt är väl blandat. Smaksätt blandningen med punsch och forma den till små bollar
Punschbollar. Följ 175 grader på Instagram. Ibland samverkar saker och ting på ett nästan kusligt vis. Först fyller jag halva frysen med sockerkaksrester efter ett antal misslyckade försök med att få fram ett recept på den här chokladkakan med cream cheese-fyllning
Punschbollar är väl upptaget redan. INGREDIENSER. 220 gram sockerkakssmulor 2-3 msk punsch 50 g mjukt smör 50 g fint riven mandelmassa 50 g smält mörk choklad ett fat med chokladströssel GÖR SÅ HÄR
amarettobollar, arraksbollar, punschbollar. Det går även att göra dammsugare av dessa, bara att göra mandelmassa och kavla ut och rulla in degen och doppa ändarna i choklad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.