Låt den vila en stund ifolie. Tillservering. Potatis. Marinad. Marineraskinkanimarinadenminst 1h. Bryn den snabbt i smör och lägg i en liten gjutjärnsgryta med all marinad, sätt på locket och stek på nedre delen av ugnen på 90 grader tillsinnertemperaturenvisar 65 grader. Gele 1 kg skinkstek. 5 dl röd balsamvinäger. 3 msk Kikkoman soya. 6 vitlöksklyftor. 5 tsk rosmarin. 5 tsk timjan
Marineradrostbiffmedbalsamico, honung ochkapris. Jag och maken mycket nöjda, barnen tycker det är väldigtonödigt att blanda i något annat än potatisi gratänger
Blanda potatisenmed olja, salta och krydda medpersillade. Jag är härmed vuxen. Vildsvinskött kommer vi att äta på på längden och tvären den närmsta tiden
Till skyn vispas pannan ur med vatten och låt buljongtärningen smälta ned. Blanda samman ingrediensernatill salsan i en skål och låt stå och dra tillserveringen
Bryn dem i smör en panna , krydda med salt, peppar ochgrillkrydda. I helgen när vi hade vänner på besök, bjöds det på marineradfläskfiléochtill köttet hade vi en potatisgratäng
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.