Tänkte bjuda er på en sjukt god cheesecake från RoyFares, håll till godo. Godmorgon, lite seg idag efter gårdagens bravader, det blev en lång biltur till Skåne och när vi hade circa 5 minuters bilresa kvar stanna bilen
pajdeg220 g osaltat smör, kallt 280 g vetemjöl [4,5 dl] 15 g strösocker [1 msk] 3 g salt [0,5 tsk] 75 g vatten, iskallt (0,75 dl) 1 ägg, till pensling 0,5 dl rörsocker, till gräddning
I senaste numret av tidningen Gourmet 1/2013 var det en special om min favoritkonditor RoyFares där det här receptet var med och då jag har fått viss ansvar att ta med julgottis till julen och inte ville ha något stort att släpa på (utöver de karamelliserade mandlarna och pepparkakorna) så passade de här gingerbread whoopie pies
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.