Pumpasoppa med ingefära, apelsin & morot. Samt grahamsbröd med råriven palsternacka.
Pappakock
Pappakock
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 kg muscatpumpa
  • 2 stora morötter
  • 1 stor gullök
  • 2 vitlöksklyftor
  • 1-2 apelsiner
  • 40-50 gram färsk ingefära
  • 2-3 msk kycklingfond
  • 1 dl vitt vin
  • 0,5 röd chili
  • 3,5-5 dl grädde
  • Rapsolja
  • 1 dl färskost
  • 1 dl pumpakärnor
  • Kryddkrasse
  • Salt
  • 1,5 dl grovt riven palsternacka
  • 1 pkt torrjäst
  • el färsk jäst
  • 20 gram flingsalt
  • 1 dl rågflingor
  • el havregryn
  • 3 dl grahamsmjöl
  • 2,5-3 dl lantvetemjöl
  • 2 msk rapsolja
  • 5 dl vatten
  • 5 minuter
  • 30 minuter
  • 200 grader
  • 150-165 grader
  • 20 minuter

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.