Pumpasoppa med hampafrö och rostade pumpakärnor av Sigrid Barany
gogreen.se
gogreen.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 gul lök, grovhackad
  • 4 msk färsk ingefära, grovhackad
  • ½ tsk chilipulver (eller mer efter smak)
  • 500 g skalad, urkärnad pumpa i bitar (t ex muscatpumpa eller butternut squash)
  • Olivolja till stekning
  • 5 dl lantbuljong (pulver + vatten)
  • 2 dl grädde eller mjölkfritt alternativ
  • 1 dl GoGreen Ekologiska Hampafrö
  • Zest av 1 ekologisk apelsin
  • Saft av 1 apelsin
  • Citronsaft, salt och svartpeppar efter smak
  • 1 dl GoGreen Rostade Pumpakärnor

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.