Servera med grädde och dina favoritbär. 2 butternut pumpor / pumpkins5 ägg / eggs1 dl sukrin / erythritol 8 droppar stevia / drops of stevia5 dl mjölk / milk2 dl mandelmjöl / almond flour0,5-1 tsk bittermandelessens / bitter almond essensSalt till vattnet / to the boilingDela pumporna på längden och gröp noga ur alla kärnor och trådar
Vispa ägg och socker pösigt med elvisp. Bred toppingen på kakan och toppa med torrostade pumpakärnor. Häll smeten i en smörad, bröad form med löstagbara kanter, ca 24 cm i diameter
Det är inte så att jag har gjort något speicellt heller, utan har passat på att äta lunch med mina föräldrar, titta lite i affärer, baka och jobba med företaget och ska fika med Artur efter hans praktik
Häll smeten i en smord och bröad form med avtagbara kanter. Vispa samman alla ingredienser till glasyren med en elvisp så att det blir krämigt, och bre över kakan
Vispa mjukt smör med socker och tillsätt äggen, ett i taget. Godaste pumpakan att bjuda på i höst. Den är saftig och kryddig i smaken, alldeles perfekt för den mörka, kalla årstiden som närmar sig
Sätt ugnen på 175 grader. Smöra en 22 cm i dm form. Rör mjöl, natriumbikarbonat, salt och kryddorna. I en annan skål vispa ägg, socker, smör och pumpa pure tills allt är sammansatt
Den går att söta både med dadlar och socker, beroende på vad man har för preferenser. Tillsätt detta i äggblandningen tillsammans med smält smör eller ghee
Så lyktan blev något av en biprodukt för att inte behöva slängas med en gång. Den fick ståta på balkongen med sitt varma sken och titta in när vi smaskade på dess inkråm vi och våra fikande vänner allhelgonadagen till ära
Några av er kanske undrar hur det går med husförsäljningen. Fördela på två plåtar med bakplåtspapper. Rosta i ugnen och rör runt med jämna mellanrum så att det rostas jämt ca 25 minuter
En härligt naturlig bar fullproppad med nyttigheter, söt men osötad. Forma smeten med hjälp av någon form eller för hand till lagom stora bars och grädda dem i mitten av ugnen i ca 20 min
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.