Ugnsrostad butternutpumpamedrotfrukteroch brysselkål. Då kan man servera dessa grönsaker med en bit kött eller kyckling, eller till ochmed vegetariskt med en god hummus, tzatsiki, hembakat bröd och kanske lite små plock av oliver och fetaost
Smaksätt medcitronsaft, persilja, salt och peppar. Rivet skal och pressad saft av ½ citron. kålrot, morötter, palsternacka, rotselleri) och skär dem i bitar
* Lägg grädde, ägg och dijon, soja, salt och peppar, örtkryddor i en bunke, rör om* Bearbeta snabbt ned köttfärsen med rena händer, rör inte för länge* Forma lagom stora biffar (tvätta händerna noga)* Skala rotfrukteroch lök
Vill man ha mer vitlökssmak än den som finns i vinägern pressa efter tycke och smak. I en väl rengjord glasflaska som innehållit någon av Druvans olika vinäger ,hälles alla ingredienserna och omskakas kraftigt
Kall sås med parmesan, vitlök, citronoch basilika är en variant av en av våra favoritsåser inom kategorin kalla såser, nämligen fetaostsås medcitronoch basilika (se här)
Med den perfekta kombinationen av bland annat vitlök, chili och ingefära så smakar dessa kycklingklubbor precis som när du går till en indiskt restaurang, och det bästa av allt, de är superenkla att göra
Utöver peppar och salt lät jag de olika styckdelarna vila med rosmarin, citron, vitlökoch olivolja. Mest för syns skull serverades även klyftpotatis medvitlökoch rosmarin
Tillsätt ägget i färsen, blanda i vitlökoch rosmarin, krydda med salt och peppar. Det finns flera fina sätt att smaksätta sitt lamm på och idag föll lusten till smakvännerna citron, samt vitlökoch rosmarin från husets täppa
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.