Mörkchokladbottenmedvitchoklad, lime och mascarponekräm toppad med tryfflar och hallon. Ibland får jag ett sådant omåttligt begär efter choklad, ni vet något riktigt mastigt och sött bakverk fullt med ljuvlig choklad
Någon skillnad smakmässigt på pajerna blev det definitivt inte och jag kan rekommendera denna lite annorlunda paj, där man anar smak av kokosochvitchoklad
Först hade jag pajen au naturell, men tänkte att det ändå piffar upp rejält med något på så det blev rostade kokosflakes, jordgubbar och resterna från rabarberstängerna
Blanda havregryn, kokosflingor, mandelspån och hackad vitchokladoch strössla över jämnt. Häromdagen när vi skulle ha lunchgäster på besök gjorde jag en ny djupdykning och hittade ytterligare en burk finfina björnbär, som jag plockade tillsammans med L, svåger och svägerska i Torekov i somras (blogginlägget är däremot från året dessförinnan)
Blanda ihop mandelspån, kokoschips, risflingor och hackad vitchokladoch strö över blåbären. Kokossmöret är pressat av torkat fruktkött från hela kokosnöten, och smakar fantastiskt både i bakverk, efterrätter och precis som det är på smörgås
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.