Pulledpork. With these extended times at low temperatures, the meat becomes tender enough that it can be "pulled", or easily broken into individual pieces
ta ett varmt tortillabröd eller något annat gott bröd och lägg i en hög med kött och coleslaw och pricken över i en klick av rökig söt barbequesås rulla ihop och njut
Pulledporkmed gott surdegsbröd och goda tillbehörÄven Pölsemannen serverar pulledporkPulledpork på Hamnmästarbostället i MalmöPulledpork (eller draget svin
Alltså, pulledpork. tabasco med chipotle. hemmagjord coleslaw, recept finns här. Om än något torrt, då ingen tidigare hade provat pulledpork hade jag inte behövt nämna det, låtit det torra passerat
Idag tänkte jag servera det tillsammans med en god rotfruktsgratäng. Kvällens middag igår bestod av pulledpork, barbequesås, coleslaw och grönsaker serverat i pitabröd
Förvara i burk med lock. Gårdagens mat kom från den listan, nämligen pulledpork. Däremot valde jag tillslut inte pork utan beef, nötbog för att vara mer exakt
Ni som inte hört talas om denna rätt förrut så är det helt enkelt en bit fläskkött som täcks med en marinad och tillagas i ugnen på svag värme lääääänge så det blir otroligt mört att man bara drar isär det
Bädda in köttet i kryddorna och lägg den i en gryta med lock. Till detta serverade jag, coleslaw, guacamole, majs, gräddfil, picklad rödlök och gräddfil
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.