PulledPork. Jag har sagt det förr och säger det igen. PulledPork. -) Som tillbehör gjorde jag en coleslaw med äpple för att få lite syrligt och sött på en gång
Vi åt en liknande maträtt men med fläskkarré (pulledpork) när jag precis hade fått crock-poten. Igårkväll tog jag upp en bit högrev som fick ligga framme och tina över natten
Sen nån vecka tillbaka har han verkat frisk och till hans stora glädje även fått träna. Isak brukar inte gnälla speciellt mycket när han är sjuk men nu hade han verkligen ont och ville att nån skulle skära bort örat
en är ett ESS i rockärmen, att plocka fram då och då. Detta är andra rätten som jag lagar i “pottan” och när jag först gick igenom receptet, i medföljande recepthäfte, fick jag nästan “spelet”
Anledningen till att jag var skeptisk redan i förväg var att jag förstod att det kanske inte var någon bra idé att tillsätta grädde och tomatpure redan från början med risk för att det skulle skära sig
Lägg i dom tinade kycklingklubborna i slow cookern och lägg på purjolöken som du delat lite grovt. skölj av morötterna noga och ra bort blasten och lägg idom igrytan
Stek på grytbitarna i en gryta på spisen och häll på porter och soja och smula ner buljongen. Skala och skiva i löken, skala morötter, potatis , kålrot och palsternacka och dela i bitar
pulledpork med hamburgerbrödoch coleslaw. Och efter många hektiska helger var det äntligen en lugn en och det fodras ju om man ska kamma hem projekt pulledpork
Trots pulledpork-vågen som drog in förra året har vi fortfarande inte provat på att laga det själv så vi tänkte att nu var det dags även för oss att dra en gris
Pulledporkoch coleslaw. Nu till middagen som blev pulledpork med coleslaw. Idag har jag inte skött mig, jo maten har varit bra men har både ätit snickerskakor och ostbågar
Guacamole och gott bröd är också ett måste för att få till goda pulledpork sliders. Jag har varit sugen på pulledpork i en evighet, så valet av rätt var enkelt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.