Gjordenågot helt underbart gott i dag, pulledporkSuper enkelt att göra men det ska stå lång tid iugnen men där sköter den sig själv, och när denär färdig så faller köttet isär bara man rör det, smakar ljuvligt och smälter i munnenDetta behöver du
Som jag berättade häromdagen så skulle jag göra en pulledpork i söndags. Redan vid niotiden på morgonen åkte grisen in i ugnen och där fick den stå i nästan nio timmar
PulledPork. Jag kan dock avslöja att det inte ens kommer in på min topplista över favoriträtter, och det är nog därför jag helt missat att bloggaom det
Pulledpork. Marianden varierar från gång till gång, lite beroende på vad jag är sugen på. Vi äter oftapulledporkoch nuförtiden lagar jag den i min CrockPot
Pulledpork var något jag aldrig hört talas om innan jag läste om det hos Linda som har Kryddburken. Lät himla gott så receptet sparades och idag har vi testat
Pulledpork är för dig som inte vet typ världens godasteoch världens möraste kött. Det låter väl som ett spännande söndagsrecept, men det skapar samtidigt onekligen en massa frågor
Ät din Pulledpork med goda tillbehör. Blanda samman sockret med kryddornaoch massera in i köttet. över köttet med gladpack och lägg köttet i en stekgryta med lock eller en
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.