4 1 gul lök 200 g champinjoner 2 msk olja 1 tsk timjan salt svartpeppar 240 g renskav eller Mifu (240 g skav motsvarar 250 g naturell mifu) 1 msk olja 2 dl köttbuljong (vatten och tärning eller fond) 2 dl laktosfri vispgrädde 1/2 msk svartvinbärsgelé Till servering kokt potatis 1 dl lingon hackad persilja Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddpåsar 10 % rabatt Santa Maria 0,5-130 g Mer info Ladda kupong
Blanda med smör, sardellkräm och dill. Sardell- och citronsmör. Smaka av med salt och peppar. Lägg en filébit i en plastpåse och banka ut den ordentligt tunt, t ex med undersidan av en kastrull
Jag brukar blanda medhickory-sås, tjockare grillolja, bbq-sås samt grillsås med kakao och chili. Självklart går det bra att bara ta en enda flaska av exempelvis hickory-sås, men jag tycker det blir godare att blanda samt att det inte ska bli för sött
Skala och krossa vitlöken med kniven och lägg bland lökbitarna. Fick tips av en vän om ett gott recept som jag var tvungen att testa och som jag verkligen kan rekommendera er att göra
Vill du göra pulled beef med nötkött är tillagningen exakt densamma, inga konstigheter. Det är en fördel med lite insprängt fett som ger extra smak och saftighet
Tyckte de såg ut som mini-pizzor och då föddes min idé. Idag gjorde jag min egna pizza här till lunch. Jag tycker ju att det är lite trist att käka samma mat två dagar på raken, så det här kom jag att tänka på igår när jag slängde upp tortillabröden på en tallrik då jag skulle värma på dem smått innan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.