Köttet åt viipitabrödmed sallad, lök och tomat och toppade medlite kebabsås eller vitlökscreme. Mikael uttryckte att detta var minsann det godaste kött han någonsinätit och jag kan faktsikt bara hålla med, så himla mört och saftigt
Igår gjorde jag pulledpork för första gången och det blev så gott. Jag och Erik åt detta med lchf pitabröd, hemgjord salsa, sallad och turkiskt yoghurt
Jag har ännu inte tröttnat på pull of pork. Senast kombinerades köttet med nybakta frallor, jalapeños, dijonsenap, pickladrödlök, rå paprika och smörstekt svamp
Pulledporkis a form of barbecue inwhichpork, usually shoulder cut (sometimes referred to as Boston butt) or mixed cuts, is cooked using a slow cook method
Serveratmed grönsaker, guacamole och inlagdrödlök. Den här gången körde jag i en ugnsform medfolie som lock, och hackade löken grövre så det gick att sila bort från såsen
Under resten av veckan kan man variera tomatsoppa med ruccolaolja/getost/krutonger, samt testa pulled beef medtortillas och guacamole och har även en tillmåltidmedfisk att äta av
Idag tänkte jag servera det tillsammansmed en god rotfruktsgratäng. Smaka av med salt och peppar. Kvällens middagigår bestod av pulledpork, barbequesås, coleslaw och grönsaker serveratipitabröd
Vi åt köttet ipitabröd (hoppa över brödet om du äter LCHF) och med grönsaker och vitlökssås. Det är många högtider som firas just på våren och man har kanske en litenmatbjudningi samband med det
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.