Jag har ju gjort Pulled Pork efter detta receptet innan LÄNK. Tycker det blir jättegott, men har sett ett antal andra varianter på detta oxå och självklart måste jag prova
Har du inte testat att göra egenpulled pork ännu är det dags nu. I originalreceptet är pulled pork fläskkött som kokas länge tillsammans med kryddor så att det blir faller sönder och blir riktigt mört
Pulled pork har blivit lika svennigt som tacopajen. Båda gångerna har jag INTE använt fläskkarrén till det Lina tyckte att jag skulle göra utan jag har gjort Pulled Pork istället
Skölj fläskkarrén och ansa den från hinnor. Krydda ovansidan med ett ganska tjockt lager malen spiskummin, rökt paprikapulver, malda chiliflakes, ancho chilipulver, salt och muscovadosocker
Alltså jag tror att nått som går hett hemma i stugorna är dennapulled pork, eller vad säger ni. Åhhh vilken ”marinad” till porken jag hittade på med ännu en av mina nyfunna kryddor från Oli & Vinegar
Pulled pork är snart lika svennigt som tacopajen. Båda gångerna har jag INTE använt fläskkarrén till det Lina tyckte att jag skulle göra utan jag har gjort Pulled Pork istället
Använd natten mellan söndag och måndag för att laga till denna härliga köttgryta. Krossa kryddnejlikan och rosta den i torr stekpanna med kanel och röd chili
Använd natten mellan söndag och måndag för att laga till denna härliga köttgryta. Krossa kryddnejlikan och rosta den i torr stekpanna med kanel och röd chili
Jag har gjort det tidigare (HÄR) mendennavariant är mycket enklare och minst lika god. Ute öser regnet ner och jag väntar bara på att åskan ska börja mullra så därför ska jag skynda mig att tipsa om Pulled pork
I helgen var vi på en rysligt trevlig Brunch, där serverades bland annat tunna rostade skivor av surdegsbröd med pulled pork och fint garnyr - t ex tunna strimlor av vit rättika
rosta den i torr stekpanna med kanel och röd chili. sedan samman med övriga ingredienser till en smet. portionsbitar, eller låt den vara hel, och täck bitarna med kryddblandningen
Man kan ju givetvis välja att göra enegen barbequesås om man vill försöka unvika onödigt socker, det kommer jag nog göra nästa gång, menden här gången fick det bli enköpevariant på flaska, närmare bestämt den här
Kvällens middag igår bestod av pulled pork, barbequesås, coleslaw och grönsaker serverat i pitabröd. Jag hittade receptet hos Matplatsen för ett tag sedan och det var verkligen så gott som hon sa
Även om jag inte jobbar så har jag ändå fredagskänsla. Pulled Pork har jag tänkt att göra länge. God mat, promenad i Göteborgs bästa väder (regn) och sedan gofika innan vi tog den långsamma spårvagnengenom stan hem i fredagsrusningen
Idag lagade jag pulled pork till middag igen (detta var nog tredje eller fjärde gången. Dennagången testade jag med skinkstek istället för fläskkarré och det blev verkligen så gott - om inte godare
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.