1 dina
favoritgrönsaker1. Sätt ugnen på 125 grader.2. Lägg köttet i en stekgryta. Gnid in kryddor och ketchup i köttet, snitta det gärna lite så kryddningen kommer in.3. Häll lite vatten i botten på grytan och sätt på locket. Ställ in på nedersta falsen cirka 5 timmar eller tills köttet lätt faller isär.4. Kika in några gånger under gräddningen och fyll på vatten om det behövs. Köttet är färdigt när det ramlar isär när du petar på det.5. Dra isär köttet med två gafflar eller händerna, slå stekskyn ovanpå och smaka av med salt.Servera tillsammans med gräddfil, lök och grönsaker i pitabröd, tortillas eller i baguette.TipsStek köttet i blötlagd lergryta. Ställ in i kall ugn. Sätt ugnen på 175 grader.
Ingredienser Portioner. 6 500 g fläskfilé 2 msk smör ca 240 g kabanoss 2 röda paprikor 1 vitlöksklyfta 5 dl vispgrädde 2 dl köttbuljong (vatten och tärning eller fond) 1 dl cornichons 1 dl urkärnade svarta oliver 1 dl syltlök 3 tsk majsstärkelse salt peppar Till servering 1/2 kruka persilja ris sallad Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Smör 5
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.