Pulled pork (cajunkarré)
Svt
Svt
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • benfri fläskkarré
  • 1 kryddblandning cajun
  • 1 rökt salt
  • 1 ketchup eller barbecuesås
  • 1 avokadosalsa (se recept)
  • 1 gräddfil
  • 1 tacosås
  • 1 rödlök, hackad
  • 1 riven ost
  • 1 marinerade bönor
  • 1 dina favoritgrönsaker1. Sätt ugnen på 125 grader.2. Lägg köttet i en stekgryta. Gnid in kryddor och ketchup i köttet, snitta det gärna lite så kryddningen kommer in.3. Häll lite vatten i botten på grytan och sätt på locket. Ställ in på nedersta falsen cirka 5 timmar eller tills köttet lätt faller isär.4. Kika in några gånger under gräddningen och fyll på vatten om det behövs. Köttet är färdigt när det ramlar isär när du petar på det.5. Dra isär köttet med två gafflar eller händerna, slå stekskyn ovanpå och smaka av med salt.Servera tillsammans med gräddfil, lök och grönsaker i pitabröd, tortillas eller i baguette.TipsStek köttet i blötlagd lergryta. Ställ in i kall ugn. Sätt ugnen på 175 grader.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.