Vänd köttet någongång och se till att det inte blir för torrt då pyttsar lite vatten i bara. Själva namnet låter väl inte så gott dragen gris men det kommer att bli smarrigt
Som jag berättade häromdagen så skulle jag göra en pulledpork i söndags. Det har cirkulerat runt en del recept på pulledpork i matbloggsvärlden men jag körde på Tina Nordströms recept som hon körde i sitt nya program "Tina på besök"
Ni som inte hört talas om denna rätt förrut så är det helt enkelt en bit fläskkött som täcks med en marinad och tillagas i ugnen på svag värme lääääänge så det blir otroligt mört att man bara drar isär det
Vänd köttet nån gång och se till att det inte blir för torrt. Pulledpork var något jag aldrig hört talas om innan jag läste om det hos Linda som har Kryddburken
Självklart går det bra att bara ta en enda flaska av exempelvis hickory-sås, men jag tycker det blir godare att blanda samt att det inte ska bli för sött
Ju lägre temperatur, ju längre tid tar det men ju godare blir det också. Pulledpork är för dig som inte vet typ världens godaste och världens möraste kött
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.