Pulled lamm med sparris, chèvre, picklade rädisor och myntasås
Cervera
Cervera
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 portioner
  • 1 kg lammstek1 gul lök2 vitlöksklyftor1 dl äppelmos5 dl torr cider2 tsk dijonsenap2 tsk riven färsk ingefära1 tsk salt1 tsk svartpepparen nypa chilipepparca 20 sparris 100 g färsk getost, smulad
  • Picklade rädisorca 10 rädisor, gärna blandade färger½ dl ättiksprit (12%)1 dl strösocker1 ½ dl vatten
  • Myntasås3 dl hårdpackad mynta1 dl hårdpackad persilja1 vitlöksklyfta, skaladfinrivet skal från ½ citron2 msk färskpressad citronca ½ dl olivoljasalt och svartpeppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.