Pulled lamm med örter och citron i crock pot
Mårtenssons kök
Mårtenssons kök
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Pulled lamm
  • 7 hg benfri lammbog
  • 1 tsk salvia
  • 1 tsk rosmarin
  • 1 tsk timjan
  • 2 vitlöksklyftor, fint hackade
  • knappt ½ msk salt
  • 1 gnutta socker
  • 1 stjälk blekselleri, grovt hackad
  • ½ citron
  • ½ dl vitt vin
  • Gnid in kryddorna, socker och vitlöken i köttbiten och lägg ner den i grytan.
  • Pressa lite av citronsaften över köttet och lägg sedan ner citronen och bleksellerin i grytan.
  • Slå i vinet, lägg på locket och ställ in värmen på låg och låt grytan gå i 5 timmar Dra sönder köttet med hjälp av två gafflar och rör runt i grytan.
  • Servera med valfria tillbehör.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.