Lägg den hela kycklingen i en ugnsfastform med lock. Lägg den under en plastfolie, så de inte torkar. Vilka tillbehör du vill ha är upp till dig, men ett måste i min pulledchicken är den picklade rödlöken och ört- och vitlöksdressingen, sedan är det fritt fram att fylla den med smarriga tillbehör
Lägg de sedan tillsammans med barbecue såsen i en slow cooker, eller i en ugnsäker gryta med lock. Detta lägger jag sedan tillbaka i såsen och blandar runt
Servera ägget på det stekta riset med en klyfta lime, koriander och prik nam pla. Rätten serveras ofta med friterat ägg, lime och prik nam pla (chili fisksås)
Lägg köttet i en ugnssäker gryta med lock. Servera tortillabrödenmed en fyllning av pulled beef, guacamole, hackad rödlök, sallad och ev någon salsa (jag använder en äppelsalsa från Kiviks musteri)
Den är väldigt god, men maträtten blir fullständig ändå tack vare tortillabrödet. salt & svartpeppar. Lägg i slowcooker eller i en ugnsfast gryta med lock
Ta ut och dra köttet i strimlor, servera medpitabröd/tortillabröd och sallad. Blanda ihop chilisås, tomatpuré, öl, pressad vitlök, sambal oelek med samtliga kryddor i en bunke
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.