Friterad Kyckling och ris med sötsur sås. serverad med ris till. det är gott. Koka bröst och andra bitar av kycklingen i vatten och kycklingbuljong och låt kallna,
Pressa vitlöksklyftan och blanda med vattnet, låt stå i 10 min. Tillsätt de övriga ingredienserna. Låt det koka upp under omrörning, tills såsen tjocknat
Om man vill kan man göra pulledchicken av kycklingen när den är färdigtillagad, då är det bara att dra isär kycklingköttet med hjälp av två gafflar och blanda med valfri mängd tomatsås
Den här kycklinggratängen gjorde jag härom veckan och den är fantastisk god. OCH lättlagad. receptets ursprung vet jag dock inte, hittade det sparat på mitt usb minne
När jag lagar såsen lagar jag alltid dubbel sats, tar lika lång tid och sedan kan man frysa den till nästa gång man är sugen på Pulledchicken eller pulled pork
Till apelsinsåsen använder man apelsinmarmelad, använd med fördel en utan skal (eller med tunna). Orange chicken alltså… Detta är en god kycklingrätt där kycklingen är glaserad med en kryddig apelsinsås, serveras med fördel med ris
Den här kycklinggryta blir full av härliga smaker från Medelhavet. Jag lagade den i slow cookern, Crock Pot men den går självklart att göra i vanlig gryta på spisen
Butter chicken. Jasminris, gräddfil och massa färsk koriander är ett måste till Butter Chicken. Som jag nämnt tidigare är Lars ingen stor fan av indisk mat
Ja att vår premiärmiddag var pulledchicken har ni ju redan förstått, men hur det hela gick till är ju fortfarande höljt i dunklet (säger man fortfarande så eller är det vi som är antika
Häll på de andra ingredienserna, Krydda mer (eller mindre) om du önskar. Ni har säkert följt ”hypen” med pulled pork osv, idag byter vi fläsk mot kyckling och serverar pulledchicken
I lördags bjöds våra gäster på pulledchicken. Pulledchicken med tillbehör, 8 p samt 2 matlådor. Perfekt att tillaga i lergryta, sköter sig själv på låg temperatur i ugnen - och så är det galet gott och faller alla i smaken
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.