Pulled pork medäpple och chili. Pulled pork är ju ett stycke kött man tillagar läääänge i ugnen och sedan drar man isär det med gafflar och äter lite hur man vill
Det finns massor av olika recept på den, och sedan jag för första gången gjorde pulled pork förra hösten har det blivit några gånger till - med lite olika kryddningar
Pulled pork medäpple och chili. Jag tänkte att det var dags för ett gott recept på pulled pork. Servera med färska grönsaker, en god sås och kanske ett gott bröd
Och pulled pork har varit trendmaten framför andra ett bra tag nu, så det är väl på tiden att även jag hakar på och delar med mig av min variant - innan det är helt ute
Idag tänkte jag servera det tillsammans med en god rotfruktsgratäng. Kvällens middag igår bestod av pulled pork, barbequesås, coleslaw och grönsaker serverat i pitabröd
Ställ formen och resten av mördegen i kylen medan du gör fyllningen. Skala och skiva äpplena tunt. Strö försiktigt på valfri mängd kanel jämnt över äpplena
Pulled älg slår pulled pork med hästlängder. Vi åt det tillsammans med sallad och vitlökssås. Hacka de färska kryddorna och blanda ihop med resten av ingredienserna
Förvara i burk med lock. Gårdagens mat kom från den listan, nämligen pulled pork. På morgonen masseras kryddblandningen in i köttet, och det läggs i form eller i en stor gryta med lock
Pulled beef är samma sak som pulled pork men med nötkött istället för fläskkött. Man tar två gafflar och drar isär allt kött och sedan kan man äta det exempelvis som jag gjorde med sallad och kebabsås
Riv äpple, lök och hacka katrinplommonen och lägg i en smord form. Pulled pork. Krossa alla hela kryddor i en mortel och blanda med muscovadosugar och de malda kryddorna till en rub
Gnid in köttet både på ovan- och nedansidan med marinaden och lägg i en ungssäker form. Man har ju hört talas om Pulled Pork från amerika, men hade nötkött på frysen så gjorde det istället och det blev superbra
Ni som inte hört talas om denna rätt förrut så är det helt enkelt en bit fläskkött som täcks med en marinad och tillagas i ugnen på svag värme lääääänge så det blir otroligt mört att man bara drar isär det
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.