Kvällens middag igår bestod avpulled pork, barbequesås, coleslaw och grönsaker serverat i pitabröd. Skölj av köttet med vatten och knid in rikligt flingsalt, chilipulver och svartpeppar runt om köttet
Torka av och putsa högreven om det behövs. Pulledbeef, sallad och kebabsås. Ta upp köttet och dra isär det med hjälp av två gafflar, blanda i lite spad
Marinaden gjorde jag av vad jag hade hemma, kan varieras i oändlighet. Man har ju hört talas om Pulled Pork från amerika, men hade nötkött på frysen så gjorde det istället och det blev superbra
Vi har själva ännu ingen gjutgärnsgryta eller lergryta eftersom vi hittills kört det mesta i tryckkokare, men vad har man grannar till om inte att låna saker av
Servera tortillabröden med en fyllning avpulledbeef, guacamole, hackad rödlök, sallad och ev någon salsa (jag använder en äppelsalsa från Kiviks musteri)
Häll på lite av vätskan som finns kvar i grytan/formen, ta så mycket av vätskan som du själv vill. Om ni inte har något inplanerat imorgon så tycker jag absolut att ni ska satsa på att göra pulledbeef
Uppskattades av alla i familjen faktiskt. Han bjöd på pulledbeef i förrgår och det blev väldigt gott. Koka utan lock i slutet så mycket av vätskan kokar bort
Detta har jag haft planer på att göra i flera månader, men det har liksom inte blivit av. Idag har jag äntligen gjort slag i saken och gjort pulledbeef
Gott och enkelt med långkok – den gången fick det bli pulledbeef. Jag använder i princip samma ingredienser som till pulled pork, receptet hittar du här, det går att variera i det oändliga, så ta dom smaker du tycker om
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.