1 salt
och pepparLägg köttet i en gryta som funkar att ha i ugnen.
1 Skär
löken i skivor och lägg skivorna ovanpå köttet.
1 Lägg
chiliflingorna på löken och häll sedan tomatkrosset ovanpå.
1 Salta
och peppra.
1 Ställ
in köttet i ugn på 150 grader. Lägg locket på grytan.
1 Låt
lagas i 6-8 timmar. Kolla då och då och ös köttet med såsen - blir såsen för torr så kan du späda med vatten, rött vin eller öl.
1 När
köttet är klart, det ska gå att dra isär det med två gafflar, så blandar du det med såsen och smakar av.
1 Servera
i bröd eller med potatismos, trevliga tillbehör är picklad lök eller coleslaw och sås som man kan ta efter smak. En fräsch sallad är också ett trevligt tillbehör!
Pulledbeef i gryta, inlagd rödlök, surdegsbröd, saltgurka. Pulled pork har ju blivit supertrendigt och vi ville också prova på detta till sist, inte minst för att det låter himla smidigt att stoppa in maten i ugnen på morgonen och sedan inte göra något fram tills middagen är färdig
Pulledbeef. Servera tortillabröden med en fyllning av pulledbeef, guacamole, hackad rödlök, sallad och ev någon salsa (jag använder en äppelsalsa från Kiviks musteri)
Gott och enkelt med långkok – den gången fick det bli pulledbeef. Jag använder i princip samma ingredienser som till pulled pork, receptet hittar du här, det går att variera i det oändliga, så ta dom smaker du tycker om
Pulledbeef i pitabröd med vitlökssås. Nu var det återigen dags att göra pulledbeef. Jag serverade pulledbeef i pitabröd tillsammans med sallad, rödlök och tomat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.